Patagonia


Iti amintesti ultima data cand ai pornit intr-o aventura salbatica si te-ai simtit pur si simplu IN VIATA? Sau cand ai simtit acel impuls care te-a impins sa accepti provocarile spiritului tau liber si primal? Exista un loc in coltul indepartat al Pamantului - un camin pentru un astfel de spirit - salbaticia Americii de Sud. Aceste peisaje extreme au incarcatura unei energii mistice in esenta lor. Contopita impreuna cu sufletul uman, aceasta energie vibranta iti va transfera abundenta vitalitatii spirituale numita VIATA.

Desertul Atacama


In Desertul Atacama nu exista flori care sa infloreasca, insecte care sa zumzaie, sau stropi de ploaie care sa cada. Acesta este locul in care cei independenti, rebelii, si inimile neimblanzite isi gasesc pacea launtrica a spiritului primal. Situat intre Oceanul Pacific si grandiosii munti Anzi, Atacama isi arata mistica prezenta prin calmul desertaciunii sale. Imbinandu-ti propria prezenta impreuna cu linistea tacuta a acestui taram, iti vei trezi binecuvantarea nativa a spiritului.

Rafting


Sa te lași pe mana noastră în una dintre cele mai apreciate tari pentru apele ei turcoaz perfecte pentru rafting. Îți propunem 5 râuri izvorâte din zapezile vulcanilor din Anzi sud-americani.

Dakar 2019


Raliu Dakar reprezintă o provocare și o dorință unică pentru toată lumea, iar noi suntem deciși să păstrăm și să împărtășim cu voi simbolul pașilor și aventurilor trăite de Thierry Sabineîin urmă cu peste 40 de ani.

Esti pregatit pentru aventura vietii tale?

Parerea aventurierilor nostri